maanantai 24. syyskuuta 2012

SISUSTUSTA JA MUSTASUKKAISUUTTA

Heipä hei!! Ette kait luulleet että olisin kadonnut!! Minulle ei vaan ole sattunut mitään jännää. Minulla on kyllä uusi harrastus, siirtelen tavaroita paikasta toiseen, "sisustan", kuten Mami sanoo.Hän ei oikeastaan pidä siitä, tulee kuulemma sotkua.
Mami sanoo meitä jäätelökissoiksi. Minä olen lakritsijäätelö ja Marre toffee. Mutta ei se pidä paikkaansa. Jäätelö on kylmää ja makeata. mami oli väärässä sokerihiirien hampaiden lähdöstä. Ei minun hampaani ole tippuneet. Se taitaa vähän ihmetyttää Mamia, kun Marren hampaat tippuivat nelikuisena. Olisi varmaan kannattanut syödä makeata, mutta Marre syö vain raksuja.
Mutta jotain kuitenkin tippuu, nimittäin Marren turkki. Mami toivoo että Marre saisiy uuu7(Nekun kirjoittamaa) siis uuden hännän. Sillä on HASSU HÄNTÄ! Ihan luiru. Marrella ja Mamilla oli "talvella", mikä se lienee, SUURI SURU, Marren isosisko Mona menehtyi ja silloin Marre nyppi hännästään karvat pois.
Minä en tykkää kun Mami silittää Marrea. Olenhan minäkin olemassa! Ettei se vaan unohdu tungen itseni väliin ja alan kiusata Marrea. Mami sanoo minun olevan mustasukkainen. Mietin asiaa vähän aikaa ja niinhän se on. Sukat kuuluvat tassuihin ja minulla on mustat tassunpohjat. Eli mustasukkainen! Ai niin, minun kynteni leikattiin. Se ei sattunut yhtään ja nyt Mami ei enää nosta minua pois jos haluan tassutella sylissä.

maanantai 10. syyskuuta 2012

Tiskausta ja tihutöitä

Huh kuinka minä olen väsynyt! Marre on ollut pari päivää leikki-tuulella ja eihän minua tarvi kahdesti pyytää. Minullehan maistuu leikki aina! miksihän Marre ei halua koko aikaa leikkiä? Minulla kävi vähän aikaa sitten ihmis-vieraita ja he toivat minulle uuden lelun. Se oli kivaa, sillä vaikka minulla on paljon leluja nillä on ikävä tapa mennä piiloon. Mami vaihtoi eilen lakanoita nukkumapaikasta ja siellä piileskeli neljä lelua. Outoja ovat.
Olen opetellut tiskaamaan, mutta kukaan ei kannusta. Mami kieltää ja Marre ei ymmärrä miksi minusta on kiva leikkiä lätäkössä vaikka tassut kastuvat.








Muutenkaan en saa tehdä ikinä mitään (niinkuin se oikeasti minua estäisi)! Ensin sanotaan että pidä blogia, mutta sitten ei päästetä näppäimistölle. Jos jotain putoaa aina valitetaan. Pesä on täynnä tavaroista roikkuvia häntiä ja jos yhtä vähän puree, niin heti haukutaan. Minulla on tyylsäää!!!! Taidan mennä kiusaamaan Marrea, jos se vaikka alkaisi painimaan minun kanssa
ohggggggggjkophiohiohiohiohiohiohiohiohiohiohioxc (Nekun itsensä kirjottamaa)

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Arkielämää

Minulla on huomenna taas synttärit. Täytän 4kk!! Alan olla jo IISSOO kissa! Tai no, ainakin omasta mielestäni. Marren ja Mamin mielestä olen vielä melkoisen pieni. 
Chillailen Marren kanssa
Minulle sattui eilen onnettomuus. Juoksin ja jäin kaulasta kiinni tietokoneen häntään. Roikuin siinä jalat ilmassa! Mami irrotti minut ja piti minua kauhean kauan sylissä. Säikähdin sen verran, etten rimpuillut pois vaikka minulla oli leikki kesken. 
Autan ripustamaan pyykkiä
En ole paljoa kertonut arjestani. Kulutan aikani lähinnä leikkien ja nukkuen. Eikö olekkin yllättävää? On minulla harrastuksiakin. Katselen telkkaria, olen tietsikalla, pureskelen kirjoja, revin tapettia ja muuta sellaista, ihan tavallista. Lempiruokaani on Kissa-maito ja kaikenlainen makea. Mami sanoo että olen sokerihiiri ja minulta tippuu vielä hampaat, mutta eiväthän hampaat voi tippua. Vai voiko?
Autan minä taloustöissäkin. Hauskimpia ovat pyykien ripustaminen, hiekan vaihto ja parhaimpina lakaiseminen ja moppaus. Imuroimisesta en tykkää. Se murisee. Imuri siis. Olen varma että joku päivä se vielä pureekin.

Ompa oudon näköisiä kissoja...