sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Olen minä vielä täällä….

Siitäpä onkin kauan kun olen viimeksi laittanut tassuni näppäimistölle. kesä tulo, oli ja meni. Meillä oli Marren kanssa niin kuuma, että nukuimme hyvin kaukana toisistamme ja Mamista. Marre on hyvä nukkumakaveri, mutta se on niin kuuma (kissan “sisälämpötila” on n. 39 astetta) ja Mamin luona kävin säännöllisillä aamu- ja iltapaijauksilla.
Tietysti teimme kesävierailun Lilin luokse. Kävin ensi kertaa metsässä ja aivan villiinnyin! Kun veikka upottaa kyntensä puuhun sillä häviää järki ja minulla kävi samoin metsässä.

Nekku eka kerran “metsässä”

Ajatelkaa, eräänä päivänä sitten satoi lunta! Ihmiset päivittelivät ja pulisivat siitä kovasti. Minusta se ei ollut kovinkaan outoa. Sillä joka toisella kerralla kun käymme Lilillä on lunta ja sitten ei. Se jos kotona olisi tullut lunta keskellä kesää, se olisi ollut outoa.lunta

Olin kuitenkin vähän pettynyt kun puuta ja sen alle laitettavia revittäviä paketteja ei tullut.

Ehkä sitä lunta ei sitten tullutkaan tarpeeksi.

Minä kun tykkään niin hirveästi paketeista ja varsinkin laatikoista.

                                                                                 Lilimarre&nekku

Lilin Mami, joka on muuten meidän Mamin emo (Mamikin on varmaan annettu pienenä pois niinkuin meidät) oli jo aikansa puhunut että pitäisi pölyt pyyhkiä kirjahyllyn päältä. Hän oli hyvin iloinen kun me teimme sen. Liliä asia harmitti tuplaten. Se kun oli jo joutunut ihmetttelemään miten Marre pääsee kirjahyllyn päälle ja miksi se ei, se kun ei ole reilua. Ja nyt sinne hyppelin vielä minäkin.saunatonttu

        Lähtiessä sattui pieni tragedian poikanen. Me oltiin tietysti hermostuneita ja kun aikaa oli reilusti, Mami päästi meidät  ulos. Marre oli valmiiksi hermostunut ja kun se säikähti jotain se katosi!! Eikä sitä löytynyt. Mami huuteli ja kulki pitkin metsiä ja myös tienviertä, josta hän ei halunnut Marrea löytää, eikä löytänytkään.

  IMG_1317                                                                                                 

Junakin jo tuli ja meni, liput oli saatu ikävä kyllä vaihdettua, matkustaa täytyi. Marre palasi lopulta takaisin. Missä oli käynyt, sitä minä en kerro. En osaa ihmisten sanoilla. Minuakin jo huolestutti, mutta loppu hyvin, minä paras.
Kone alkaa taas hidasteleen ja kuten reunuksista näkyy elään muutenkin omaa elämäänsä, joten jätän uusista leluista kertomisen toiseen kertaan. Minulla onkin aivan ihana lelu!!!

1 kommentti:

  1. Olipa hauska tuo video, pelkkää hännän huitomista! Siitä sen näki, että jännää oli!

    VastaaPoista