tiistai 12. helmikuuta 2013

VILKKAAT JA VÄSYNEET

Veljeni Kakaran täytyi käydä katsomassa eläinlääkäriä ja niinpä minä lainasin sille toista matkakoppaani. Mami kävi katsomassa miten se oli pärjännyt.
Se nukkui kamalan pitkään ja Pilkku-siskolla alkoi tulla jo hätä. Veikka oli lämpimästi peiteltynä kopassa eikä herännyt vaikka sisko kuinka tuijotti ja töni tassulla korvaa. Heidän Mami joutui lopulta laittamaan kopan oven kiinni ja kieltämään Pilkkua häiritsemästä ja Pilkku oli alkanut sähisemään!
Mami kertoi, että pallo jonka oli pitänyt olla hännän alla oli lopulta löytynyt niivuskanasta (nivuskanava). Olipas se vaikea sana!
Minusta on hirveän outoa, että pallo, mikä on lelu, voi olla kissan sisällä!!! Mami selitti niiden olevan poikapalloja ja ne yleensä otetaankin pois, jotta elämästä tulisi helpompaa, niinkuin meille tytöille tehdään masuhaavat. Mietimme Marren kanssa asiaa ja tulimme tulokseen, että poikapallot saattavat liittyä Kevääseen, siihen kun pojat repivät silmät toistensa päästä saadakseen suukkosen.
Nyt Kakara on jo taas terve ja entistä vilkkaampi.

Me Marren kanssa olemme lopettaneet talviunet ja villiintyneet entisestämme. Varsinkin yöllä alamme riehumaan ja Mami pelkää naapureiden kohta jo valittavan. Mutta kun pitää juosta, silloin on juostava.
Sitten onkin kiva kaivautua peiton alle nukkumaan.
Minä olen nykyisin aivan heikkona paperin raateluun. Mami aina moittii kun menen (öisin) lauleskellen (urrrkrrurk) laatikkohuoneeseen hakemaan paperirullan jonka sitten raatelen ja piilotan. Mutta kun tuntuu niin ihanalta upottaa siihen kynnet!!! osaan myös piilottaa ne niin hyvin etten itsekkään enää löydä niitä.
Eilen sain kunnon moitteet kun olin tapani mukaan penkomassa Mamin kassia ja löysin sieltä pienemmän kassin jossa oli ihanan rapisevaa paperia. Olin juuri aloittanut repimisen, kun Mami hyökkäsi väliin ja aloitti kauhean moittimisen, uhkasi jopa ottaa vesipullon. Minä todella inhoan sitä! Pelkkä näkeminen saa minut siirtymään ja sulkemaan silmäni. No, kuitenkin, mami vielä pauhasi että mitä me aiomme syödä jos minä silppuan kaikki rahat? Se oli varmaan kompakysymys. Minä aion tietysti syödä ruokaa, enhän minä ole tähänkään mennessä paperia syönyt!!

3 kommenttia:

  1. Heh heh, ei ennenkään paperia syönyt! Aika hyvin keksitty se niivuskana, mutta pallot ovat tietenkin mouruamista varten!

    VastaaPoista
  2. Sanoisinko, on se kissanelämää teillä :-DD Ei Nekku syö paperia, repii vain, niin meidän Nannikin tekee. Se lukee kaikki lehdet palasiksi. Hieno ilmaus "poikapallot" Kiva, kun nyt kaikki on taasen kunossa :-)

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis syksyinen blogipohja sinulla :)

    VastaaPoista