torstai 25. lokakuuta 2012

Heipä hei! Lisäsin tähän kadonneita kuvia ja teksti hyppäsi jostain syystä tälle päivälle enkä saa sitä palautettua. Tässä on pikku pennun juttuja, joten en halua poistaa sitä, eli menköön nyt näin. Korjaan tän joskus.


 
Perjantai, 13. heinäkuuta
(Mami kertoo) Kaikille on tuttua että perjaintai 13. päivä on epäonnen päivä. Mutta tiedättekö miksi?
Keskiajalla perustettiin munkkiritaristo nimeltään Temppeliherrat. He osallistuivat ristiretkiin ja vuosien saatossa saivat koottua uskomattomat rikkaudet. Heillä oli valtavasti vaikutusvaltaa ja he keksivät mm. pankkilaitoksen. Rikkaus synnyttää kateutta. 1300-luvulla Ranskan kuningas oli pahasti velkaantunut järjestölle ja halusi tuhota heidät. Paavi Clemens V suostui tähän. Salamurhaajat lähetettiin matkaan ja jotta murhat tapahtuisivat yhtä aikaa, eikä näin ollen varotusta saataisi, murhaajat saivat sinetöidyt ohjeet jotka he avasivat sovittuna päivänä ja murhasivat lähes jokaisen Ranskan Temppeliherran. Tämä tapahtui vuonna 1307 perjantaina, 13. päivänä.

14.7.-12
En ole kirjoittanut pitkään aikaan ja on kait parasta aloittaa alusta. Olen uskomattoman kaunis tyttökissa, väriltäni hopeatabby, täytin toissapäivänä 10vko ja nimeni on Nekku-EI. Meidän laumaan kuuluu lisäksi ihminen nimeltään Mami ja ihana isosiskoni, suuri, oranssi 3 ½ vuotiasn Smarre eli Marre.

Minusta on kasvanut aivan hetkessä ISO KISSA. Kerroin viimeksi kuin opin pörröttämään, ja se jälkeen tapahtui ihan hurjasti parina päivänä. Opin kiipeilemään huonekaluja pitkin, hyppäämään huonekalulta toiselle, kiihdyttämään 0-100 alle sekunnin ja muutenkin hallitsemaan ruumiini.
Varmasti tässä auttoi hippa- ja painileikit Marren kanssa.
Ja opin lopulta myös pesemään itseni kokonaan itse. Silti vieläkin Marre pesee minut muutaman kerran päivässä. Niin minäkin pesen Marrea!!! No, ainakin korvat

.





Eräänä päivänä minä löysin puun!!! ja tiesin heti mitä puilla täytyy tehdä. Niihin tietysti kiivetään!!!

Niinpä minä kiipesin siihen. Puu alkoi uhkaavasti kallistua, mutta en irrottanut. Mami huusi kauhusta (pelkäsi varmaan että putoan) ja tuli nostamaan minut turvaan. Sen jälkeen se oli pitkään kylpyhuoneessa. Istuin vieressä ja katselin kun se latoi kiviä ja multaa puun juurelle ja jupisi koko ajan itsekseen.

Yritin jonkin ajan kuluttua kiivetä uudelleen, mutta mami nappasi minut uudelleen ja siitä asti se on suihkutellut  puuhun pahan hajuista ainetta.
Oli minulla toinenkin hieno kiipeilyteline reilu viikko sitten. Marrella oli tapana istuskella keittiöjakkaralla ja katsella ikkunasta ulos. Minulta meni pari päivää opetella kiipeämään jakkaran askelmia pitkin ylös. Opin tietysti eikä mennyt kauaa kun pääsin ikkunalaudalle. Siinä oli jonkinlainen verkko, jossa oli aivan minun kokoisia reikiä. Mami sai taas jonkin kohtauksen kun huomasi  minun tulevan aukosta SISÄÄN. Löytyi lisää verkkoa ja mami yritti laittaa sen poikittain ettei aukoista enää mahtuisi. Kesti melkein kolme sekuntia kun tajusin kuinka oivallinen kiipeilyteline siinä oli ja olin jo yläreunassa kun mami sieppasi minut TAAS pois.
Sitten se niittasi ikkunaan hyttysverkon paloja. Alareunaan jäi pääni kokoinen rako joka tukittiin laidanpalalla. Minuun ei taideta enää luottaa, sillä keittiöjakkara jätetään hyvin kauas silloin harvoin kun ikkuna on auki. Marre on HYVIN harmissaan tilanteesta. Ikkunasta katselu on ollut sen lempihuvia.
Tänään kiipesin ensimmäistä kertaa telineelle josta löytyi ylhäältä oikein mukava nukkumapaikka. Niin ja madot ovat taas sairastuneet sillä sain taas suuhun hassun makuista tahnaa.
                                                                         

Tiistai 24.7.12

Tänään minä lähden matkoille!! Tai oikeastaan Mami ja Marre lähtee, mutta minä pääsen mukaan. Minä näen ”junan”,eläimiä ja eteenkin tyypin jota sanotaan ”Liliksi”. En tiedä mikä se on, mutta se on siskon hyvä ystävä.
Kuulin että siskoni Pilkku osaa naukua!!!!
Edessä Pilkku
Minä kuulemma vaan piippaan. Mami sanoo, että olen kauniimpi ja kehittyneempi kuin sisarukset.


Veljeni Kakara. Meissä on samaa näköä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti