torstai 25. lokakuuta 2012

Kaksin aina kaunihimpi...Laitoin tähän tällä viikolla otettuja yhteiskuvia, niin näette kuin iso kissa jo olen. Tosin Mami arvioi minun painavan pari kiloa ja Marre on 5,5kg, mutta ettekö te ihmiset väitä peilin kertovan vaakaa paremmin. Ei minua kyllä ole punnittu. 
On hyvä, että olemme Marren kanssa sisäkissoja. Ulkona on vaarallista! Kerroin vähän aikaa sitten isojen lintujen purreen velipoikaa ja nyt ihmisystävieni kissaa oli purtu niin pahasti, että se oli jouduttu viemään korjattavaksi! Oli pistetty ja puristettu haavaa ja annettu lääkkeet ja laitettu kauluri. Kissa parka oli törmäillyt ja juuttunut kiinni, kun ei ollut päässyt siitä mistä oli ennen mennyt.
Tuo sisko ja veli juttu on minusta hieman sekava. Pilkku ja Kakara ovat emo-sisaruksia ja Marre on isosisko vaikkei ole edes sukua, mutta asumme yhdessä, niinkuin Marre aikoinaan edesmenneen Mona-siskonsa kanssa. Voi kun tämä on sekavaa! Ja pelkkää ihmisten hömpötystä. Me olemme kissoja kaikki ja sillä hyvä. Piste.

3 kommenttia:

 1. Mikä sitä kissaa oli purrut, koirako? Nättejä ovat nuo veitikat ja nekusta kasvaa kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilivät harakkaa/varista tai ehkä rottaa. Mutta haava oli lavassa, eli uskon asialla olleen linnun. Lääkäri oli puristanut haavasta hirveät määrät mätää ja tää mun kaveri ei ollu kestänyt naukumista,vaan jättänyt avomiehensä sinne ja paennut odotushuoneeseen.

   Poista
 2. Niin, miksi on sisaria, kun ei ole sisaria. Ymmärrän Nekun ajatukset aivan hyvin. Mutta jospa Mamin on helpompi sanoa sisarukset, kuin Nekku ja Marre. Onhan se sanana lyhyempi.

  Meillä on äitin tyttökissa ja äitin poikakissa ja sitten on vielä iskän tyttökissa Heh... hellimänimillä.
  Meidän Neitokin painaa 5.5 kiloa punnittuna. Tipi on 5 kiloa ja Nanni 4 kiloa.

  Vaarallista ulkona on, mutta en saanut opetettua kissojani sisäkissoiksi. Olen liian lepsu :-o
  Kyllä nämä ovat niin kaunis pari.

  VastaaPoista